Rön­kä bowl

Rön­kä bowl

Kauppalista

  • 400 g Rönkä Naudan paistisuikale naturel
  • 2 dl keitettyä riisiä
  • 2 dl kvinoaa
  • 2 dl soijakastiketta
  • 1 dl miriniä
  • 1 tl seesamiöljyä
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 dl maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 rkl kreikkalaista jogurttia
  • ½ tuorekurkku suikaloituna
  • 150 g vihreitä papuja
  • 1 avokado kuutioina
  • 2 kevätsipulia
  • seesaminsiemeniä
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Rön­kä bowl

Laita paistisuikaleet suljettavaan pussiin. Sekoita keskenään soijakastike, mirin, hunaja, seesamiöljy ja sitruunamehu. Kaada puolet marinadista lihan joukkoon ja jätä lihat odottamaan paistamista. Ota jäljelle jäänyt marinadi talteen.

Keitä riisi ja kvinoa ohjeen mukaan ja anna niiden jäähtyä. Sekoita sen jälkeen riisi ja kvinoa keskenään.

Sekoita tuorejuusto ja jogurtti kulhossa. Laita tarjoilukulhoihin ensin riisi-kvinoaseosta, sitten kurkkusuikaleet, avokadot sekä pavut. Valuta päälle jäljelle jäänyt marinadi.

Paista lihat nopeasti korkealla lämmöllä paistinpannulla. Nosta ruskistetut lihasuikaleet annosten päälle, lusikoi tuorejuusto-jogurttiseosta lihojen päälle maun mukaan ja ripottele päälle kevätsipulisuikaleet ja seesaminsiemenet.

Herkullinen ja terveellinen lounas on valmis!

Reseptiin liittyvät tuotteet

Kokeile myös

Vii­den täh­den pizza­kas­ti­ke

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Lue lisää evästeistä tietosuojaselosteesta.