Savuporopasta

Naudan kylmäsavupasta

Kauppalista

  • 150 g Rönkä Poron kylmäsavurouhetta
  • 300 g tuorepastaa, esim. tagliatelle
  • 1 iso sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 4 dl kermaa (tai ruokakermaa)
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • Oliiviöljyä
  • Parmesaania
  • Rucolaa
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Naudan kylmäsavupasta

Rönkä Poron kylmäsavurouheesta valmistettu pasta-annos on suoranainen ravintolatason ateria, mutta sen valmistaminen on äärimmäisen helppoa. Voit vaihtoehtoisesti käyttää toista kylmäsavurouhettamme, naudan kylmäsavurouhetta, mikäli huippusuosittu poron kylmäsavurouhe on päässyt kaupasta loppumaan.

Valmistusohje:

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Lorauta oliiviöljyä paistokasarin tai korkeareunaisen paistinpannun pohjalle ja kuullota sipulia keskilämmöllä n. 10 minuutin ajan. Lisää hienonnettu valkosipuli ja jatka kuullottamista vielä hetki, mutta varo ettei valkosipuli pääse palamaan. Kaada sekaan poron kylmäsavurouhe ja sekoita. Lisää pannulle kerma ja kuumenna kuplivaksi. Keittele kastiketta kokoon pastan kypsyessä ja mausta suolalla sekä pippurilla.

Keitä tuorepasta ohjeen mukaan ja sekoittele samalla kastiketta, jotta kerma ei pääse palamaan pohjaan. Kun pasta on kypsää, valuta se lävikössä ja siirrä takaisin kattilaan.

Kaada kastike pastan päälle ja sekoittele, jotta kastike tarttuu pastaan kauttaaltaan. Annostele naudan kylmäsavupastaa lautasille ja ripottele annosten päälle raastettua parmesaania sekä tuoretta rucolaa.

Tuore leipä ja täyteläinen viini kruunaavat juhlavan pasta-aterian!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)