Rönkä palkittiin Vihreä teko -tunnuksella

Kemin kaupunki palkitsi Rönkä Oy:n Vihreä teko -tunnuksella täysin kierrätettäviin muovipakkauksiin siirtymisen ansiosta

Rönkä on palkittu Vihreä teko -tunnuksella täysin kierrätettäviin pakkauksiin siirtymisen ansiosta. Kemin kaupungin jakama tunnus on samalla osoitus merkittävästä ympäristöteosta ja se jaettiin nyt ensimmäistä kertaa.

Rönkä siirtyi mustista muovipakkauksista valkoisiin, sillä mustan muovin kierrättäminen on osoittautunut vaikeaksi ja se päätyy valitettavan usein energiajätteeseen, eikä sitä näin ollen saada kierrätettyä. Valkoinen muovi puolestaan on täysin kierrätyskelpoista ja parantaa jätteidenkäsittelyn tehokkuutta. Sekä Rönkä että Kemin kaupunki toimivat aktiivisesti ympäristön puolesta, joten tunnuksesta ollaan erittäin kiitollisia.

Toinen Vihreä teko -tunnuksella palkittu toimija on Esa ja Pojat, jonka teko liittyy niin ikään muovijätteen tehokkaampaan kierrättämiseen ja jakeluun. Esa ja Pojat on toiminut Rönkä Oy:n kanssa yhteistyössä ja yritys aloitti vastikään muovijätteiden maksuttoman kierrätyskampanjan pilottikokeilun.

Onnittelemme myös Esa ja Pojat -yhtiötä arvokkaasta tunnuksesta!