Veljekset Rönkä Oy:lle elintarviketurvallisuussertifikaatti ISO 22000

Sertifikaatti on osoitus Rönkän pitkäjänteisestä sitoutumisesta ammattimaiseen ja johdonmukaiseen korkealaatuisten elintarvikkeiden tuottamiseen.

Meille ruoan ja raaka-aineiden korkea laatu on sydämen asia. Hankkimamme raaka-aineet ovat puhtaita, korkealuokkaisia ja mahdollisimman lähellä tuotettuja. Tuotantotilamme ovat modernit ja niiden hygieniavaatimukset ovat korkeat, emmekä myöskään unohda tuotteiden mahdollisimman nopeaa toimitusta asiakkaillemme kylmäketjun katkeamatta. Osoituksena tästä, toiminnallemme on myönnetty ISO 22000 -sertifikaatti, sertifioijana Bureau Veritas.

Bureau Veritas kuvailee standardin sivuillaan seuraavalla tavalla:

Elintarviketurvallisuuden vaatimukset kasvavat. Kuluttajat ja viranomaiset vaativat yhä enemmän, että kaikkien syömämme elintarvikkeiden on oltava korkealaatuisia ja turvallisia. Jos ongelmia ilmenee, virheen lähde on löydettävä nopeasti ja korjattava. Vaatimukset kohdistuvat pääasiassa vähittäiskauppaan, mutta sieltä ne leviävät koko elintarvikeketjuun jalostusteollisuuteen, alkutuottajiin ja kuljettajiin.

ISO 22000 on elintarviketurvallisuuden johtamisjärjestelmästandardi, joka kattaa koko toimitusketjun. FSSC 22000 on maailmanlaajuinen Global Food Safety Initiativen (GFSI) hyväksymä elintarviketurvallisuusstandardi, joka perustuu ISO 22000 -standardiin ja jota vaaditaan monien maailman suurimpien jälleenmyyjien toimesta.

Sertifikaatti on osoitus Rönkän pitkäjänteisestä sitoutumisesta ammattimaiseen ja johdonmukaiseen korkealaatuisten elintarvikkeiden tuottamiseen. Pidämme meille myönnettyä sertifikaattia suuressa arvossa ja työskentelemme jatkossakin ahkerasti elintarviketurvallisuuden puolesta!