Lankkupihvisalaatti - Rönkä - maussa on sen voima

Lankkupihvisalaatti

Lankkupihvisalaatti

Kauppalista

  • 500 g Rönkä Naudan lankkupihvit
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • 1 tl valkosipulijauhetta
  • 2 tl sipulijauhetta
  • ½ tl cayennepippuria
  • 1 kg salaattisekoitusta oman maun mukaan
  • 200 g kirsikkatomaatteja
  • 2 avokadoa
  • 2 porkkanaa
  • ½ punasipuli
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Lankkupihvisalaatti

Kuivaa pihvien pinta talouspaperilla. Sekoita kuivamausteet keskenään ja hiero mausteseosta pihvien pintaan. Kuumenna grilli keskilämmölle tai hieman kuumemmaksi ja grillaa pihvejä suoralla lämmöllä 2-3 minuuttia per puoli, makusi mukaan. Nosta pihvit vetäytymään ja valmista sillä välin salaatti.

Pese ja kuivaa salaatit ja revi isoimmat lehdet pienemmiksi, aseta kulhoon. Halkaise kirsikkatomaatit, pilko avokado isoiksi paloiksi, raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi ja siivuta punasipuli erittäin ohueksi. Sekoita kasvikset salaatin joukkoon.

Siivuta lankkupihvit ohuiksi siivuiksi ja nosta koko komeus salaattikulhon keskelle, jotta jokainen ruokailija saa otettua kerralla sekä raikasta salaattia että mehukasta lihaa.

Valmista salaatin kaveriksi etukäteen maistuva vinegrette!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)