Meksikolaiset maissit

Meksikolaiset maissit

Kauppalista

  • 4 esikeitettyä grillimaissia
  • Öljyä
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • ½ dl raastettua parmesaania
  • Paprikamajoneesia
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Meksikolaiset maissit

Valmista ensiksi paprikamajoneesi tällä reseptillä.

Kun grilli on vielä keskilämmöllä, sivele maissit öljyllä ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Grillaa maissit suoralla lämmöllä joka puolelta, kunnes ne alkavat olla paahtuneita.

Nosta maissit grillistä ja anna niiden jäähtyä n. 5 minuutin ajan.

Levitä maissien pinnalle paprikamajoneesia ja ripottele pinnalle raastettua parmesaania.

VINKKI: Meksikossa parmesaanin sijasta käytetään Cotija-juustoa, mutta sitä voi olla vaikea löytää Suomesta. Mikäli satut sitä kuitenkin löytämään, saat sillä tehtyä maisseista autenttisemmat!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)