Tähteä viidestä
(0 arviota)
Valmista baijerilainen perunasalaatti edellisenä päivänä, jotta se ehtii maustua jääkaapissa. Reseptin löydät täältä.
Ota naudan punaviinipihvit huoneenlämpöön samalla kun alat lämmittää grilliä. Kuumenna kaasu- tai hiiligrilli korkealle lämmölle. Halkaise pihvitomaatit ja huuhtele rucola.
Pyyhkäise ylimääräinen marinadi pihvien pinnalta veitsellä tai talouspaperilla. Aseta naudan punaviinipihvit grilliritilälle suoralle lämmölle ja kypsennä nopeasti n. 2 minuuttia per puoli. Laita myös halkaistut pihvitomaatit leikkuupinta alaspäin ritilälle ja paahda pinta nopeasti. Voit käännellä pihvejä tiheämminkin tai siirtää ne välillä epäsuoralle lämmölle, mikäli pinta näyttää palavan. Käännä myös pihvitomaatit kertaalleen.
Asettele lautasille reilusti rucolaa ja nosta pihvitomaatin puolikkaat salaattipedin päälle. Ripottele päälle balsamicokastiketta. Tarjoile pihvit salaattipedin vierellä baijerilaisen perunasalaatin kera!