Valkosipuliburgeri - Rönkä - maussa on sen voima

Valkosipuliburgeri

Valkosipuliburgerit

Kauppalista

0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Valkosipuliburgerit

Valmista ensimmäisenä hampurilaissämpylät tällä ohjeella. Voit myös käyttää valmiita sämpylöitä, mikäli sinulla ei ole aikaa tehdä niitä itse.

Seuraavaksi valmista valkosipulikastike: sulata voi kasarissa keskilämmöllä ja lisää joukkoon murskatut valkosipulinkynnet. Kuullota hetki, kunnes valkosipulimurska pehmenee ja muuttuu läpikuultavaksi. Lisää jauhot ja sekoita hyvin puuhaarukalla tai vispilällä kunnes seos sakeutuu. Lisää maitoa vähän kerrallaan ja sekoita jatkuvasti. Lopuksi, laita kastikkeen joukkoon juustot, tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria. Jatka kastikkeen hauduttamista pienellä lämmöllä välillä sekoittaen, jotta se sakeutuu entisestään erittäin paksuksi ja maut tiivistyvät.

Paista burgeripihvit grillissä suoralla lämmöllä tai paistinpannulla liedellä. Kokoa lopuksi burgerit laittamalla sämpylän pohjalle reilusti rucolaa, nosta kuuma pihvi salaattipedille, lusikoi ihanan paksua valkosipulikastiketta pihvin päälle ja raikasta koko komeus lopuksi tomaattiviipaleilla.

Täyteläinen valkosipuliburgeri maistuu rapeiden lohkoperunoiden kera suorastaan taivaalliselta!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)