Blinitäyte kylmäsavuporosta - Rönkä - maussa on sen voima

Blinitäyte kylmäsavuporosta

Kauppalista

100g Rönkän poron kylmäsavupaistisiivuja

150g Creme fraichea tai smetanaa

Puolikas punasipuli

Suolaa ja pippuria

0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Herkullinen blinitäyte syntyy vain muutamasta aineksesta.

Silppua kylmäsavupaistisiivut ja punasipuli pieneksi hakkelukseksi terävällä veitsellä. Sekoita creme fraiche tai smetana mukaan. Mausta vielä suolalla ja pippurilla. 

Jos mahdollista, tee täyte vaikkapa aamulla valmiiksi jääkaappiin jotta se ehtii maustua kunnolla.

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.