Haudutettu Mongolian härkä

Haudutettu Mongolian härkä

Kauppalista

  • 700g Ohuesti viipaloitua Rönkä Härän pihvifilettä

  • 4 rkl maissitärkkelystä

  • 1 rkl seesamiöljyä

  • 2 valkosipulinkynttä

  • 1 tl jauhettua inkivääriä

  • 1 dl soijaa

  • 5 rkl fariinisokeria

  • 1,5 dl vettä

  • 3 kevätsipulinvartta

0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Haudutettu Mongolian härkä

Lämmitä uuni 150°C asteeseen.

Laita lihasiivut tai suikaleet kulhoon maissitärkkelyksen kanssa. Sekoita kunnes maissitärkkelys peittää lihasiivut tasaisesti. Laita lihat kookkaaseen uunipataan.

Lisää seesamiöljy, murskattu valkosipuli, inkivääri, soija, fariinisokeri ja vesi, sekoita.

Anna padan hautua 4-5 tuntia, sekoita pari kertaa kypsennyksen aikana.  

Ripottele päälle silputtu kevätsipuli ja tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)