Haudutettu Mongolian härkä

Haudutettu Mongolian härkä

Haudutettu Mongolian härkä

Kauppalista

  • 700g Ohuesti viipaloitua Rönkä Härän pihvifilettä

  • 4 rkl maissitärkkelystä

  • 1 rkl seesamiöljyä

  • 2 valkosipulinkynttä

  • 1 tl jauhettua inkivääriä

  • 1 dl soijaa

  • 5 rkl fariinisokeria

  • 1,5 dl vettä

  • 3 kevätsipulinvartta

0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Haudutettu Mongolian härkä

Lämmitä uuni 150°C asteeseen.

Laita lihasiivut tai suikaleet kulhoon maissitärkkelyksen kanssa. Sekoita kunnes maissitärkkelys peittää lihasiivut tasaisesti. Laita lihat kookkaaseen uunipataan.

Lisää seesamiöljy, murskattu valkosipuli, inkivääri, soija, fariinisokeri ja vesi, sekoita.

Anna padan hautua 4-5 tuntia, sekoita pari kertaa kypsennyksen aikana.  

Ripottele päälle silputtu kevätsipuli ja tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.