Tähteä viidestä
(0 arviota)
Kuumenna valurautapannu riittävän kuumaksi ja ruskista käristys reilussa voissa, mausta suolalla.
Halkaise kirsikkatomaatit ja huuhtele salaatti ja leikkaa siitä sopivan reilua silppua burgerin väliin.
Paahda sämpylät joko leivänpaahtimessa, pannulla tai uunin grillivastuksen alla. Levitä sämpylän pohjalle reilusti valkosipulimajoneesia ja asettele kourallinen salaattia jokaiselle pohjalle. Laita seuraavaksi maustekurkkusiivut, joiden päälle laitetaan ISO kauhallinen käristystä. Päälle pikkelöityä punasipulia, kirsikkatomaatteja ja kansi, johon on ensin levitetty reilu ruokalusikallinen creme fraichea.
Nauti porvoolaisen tarjoiluehdotuksen mukaan ranskalaisten ja ison juoman kera, tai muun hyväksihavaitun lisukkeen kanssa!