Pikkelöity punasipuli

Pikkelöity punasipuli

Kauppalista

  • 3 punasipulia
  • 1 dl omenaviinietikkaa
  • 1 dl vettä
  • 1 dl sokeria
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Pikkelöity punasipuli

Pikkelöity punasipuli on herkullinen lisuke hampurilaisiin, voileipiin, salaatteihin tai minkä tahansa liharuoan yhteyteen. Sen lisäksi se on erittäin helppo valmistaa!

Siivuta kuoritut punasipulit tasaisen paksuiksi renkaiksi joko veitsellä tai mandoliinilla. Kuumenna vesi, etikka ja sokeri kattilassa niin, että se juuri ja juuri kiehahtaa ja sokeri liukenee. Lisää punasipulit ja hauduta matalalla lämmöllä n. 10 minuuttia, tai kunnes sipuli hieman pehmenee. Kaada punasipulit nesteineen kannelliseen lasipurkkiin ja anna jäähtyä ennen kuin siirrät sen jääkaappiin.

Tätä perusohjetta voit tuunata esim. maustepippureilla, chilillä tai yrteillä. Samaa ohjetta käyttämällä voit pikkelöidä muitakin vihanneksia nopeasti ja näppärästi!

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.