Pikkelöity punasipuli - Rönkä - maussa on sen voima

Pikkelöity punasipuli

Pikkelöity punasipuli

Kauppalista

  • 3 punasipulia
  • 1 dl omenaviinietikkaa
  • 1 dl vettä
  • 1 dl sokeria
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Pikkelöity punasipuli

Pikkelöity punasipuli on herkullinen lisuke hampurilaisiin, voileipiin, salaatteihin tai minkä tahansa liharuoan yhteyteen. Sen lisäksi se on erittäin helppo valmistaa!

Siivuta kuoritut punasipulit tasaisen paksuiksi renkaiksi joko veitsellä tai mandoliinilla. Kuumenna vesi, etikka ja sokeri kattilassa niin, että se juuri ja juuri kiehahtaa ja sokeri liukenee. Lisää punasipulit ja hauduta matalalla lämmöllä n. 10 minuuttia, tai kunnes sipuli hieman pehmenee. Kaada punasipulit nesteineen kannelliseen lasipurkkiin ja anna jäähtyä ennen kuin siirrät sen jääkaappiin.

Tätä perusohjetta voit tuunata esim. maustepippureilla, chilillä tai yrteillä. Samaa ohjetta käyttämällä voit pikkelöidä muitakin vihanneksia nopeasti ja näppärästi!

Katso esimerkiksi tämä versio, jossa on hieman enemmän potkua!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)