Pororagu & gnocchit - Rönkä - maussa on sen voima

Pororagu & gnocchit

Pororagu & gnocchit

Kauppalista

  • 300 g Rönkä Porojauheliha
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 2 tl tomaattipyrettä
  • ½ dl punaviiniä
  • 1 dl lihalientä
  • 2 rkl tuoretta persiljaa silputtuna
  • 2 tl tuoretta rakuunaa silputtuna
  • 2 rkl ruohosipulia silputtuna
  • Suolaa
  • Pippuria
  • Raastettua parmesaania
  • Gnoccheja
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Pororagu & gnocchit

Kuumenna paistinpannu keskilämmölle ja lisää pannulle oliiviöljyä. Kuullota silputtua valkosipulia hetki, kunnes aromit tulevat esiin ja lisää pannulle sen jälkeen porojauheliha. Ruskista jauheliha kauttaaltaan ja mausta suolalla sekä pippurilla.

Lisää seuraavaksi ruskistetun ja maustetun porojauhelihan joukkoon tomaattipyre sekä punaviini ja kiehauta, jotta punaviinin alkoholi haihtuu. Kaada sekaan lihaliemi ja kiehauta vielä. Pienennä lämpöä ja sekoita kastikkeeseen persilja- ja rakuunasilppu. Jätä hautumaan matalalla lämmöllä.

Keitä sillä välin tämän reseptin mukaan valmistamasi gnocchit.

Annostele kuumat gnocchit syville lautasille, kauho päälle pororaguta, koristele ruohosipulilla ja raasta pinnalle parmesaania. Herkuttele punaviinin ja kynttilöiden luodessa tunnelmaa!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)