Savuporokiusaus bataatista - Rönkä - maussa on sen voima

Savuporokiusaus bataatista

Savuporokiusaus bataatista

Kauppalista

  • 150 g Rönkä Poron Kylmäsavurouhetta
  • 800 g bataattia
  • 2 sipulia
  • 2 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria
  • 1 tl valkopippuria
  • 2 dl raastettua cheddaria
  • 4 dl ruokakermaa
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Savuporokiusaus bataatista

Kuori ja suikaloi bataatti sekä sipulit mahdollisimman ohueksi suikaleeksi. Esilämmitä uuni 200°C asteeseen.

Voitele uunivuoka, lisää suikaloidut kasvikset. Mausta makusi mukaan ja lisää vielä savupororouhe sekä cheddar. Sekoita hyvin ja kaada ruokakerma seoksen päälle.

Kypsennä uunissa n. 45 minuuttia. Jos pinta näyttää kuivuvan, peitä vuoka foliolla. Bataatti vaatii vähemmän aikaa kypsyäkseen kuin peruna, joten kiusaus valmistuu hieman nopeammin.

Makeahko ja suolainen savuporokiusaus maistuu erinomaisesti suolakurkkujen kera!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)