Suussa sulava aito poronkäristys - Rönkä - maussa on sen voima

Suussa sulava aito poronkäristys

Suussa sulava aito poronkäristys

Kauppalista

  • 400 g Rönkä Aito Poronkäristys
  • n. 50 g voita
  • 1 sipuli
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • 2 dl kermaa
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Suussa sulava aito poronkäristys

Sulata voi paistokasarissa tai valurautapadassa. Ruskista Aito Poronkäristys voissa ja lisää ruskistuksen loppuvaiheessa silputtu sipuli kuullottumaan. Mausta suolalla ja pippurilla.

Pienennä lämpöä ja hauduta käristystä 30-60 minuuttia, kunnes se on hyvin mureaa. Valmista sillä välin lisukkeet, kuten perunamuusi.

Lorauta lopuksi kerma käristyksen sekaan ja keittele lientä kasaan, kunnes sinulla on paksuhko, ihanan kermainen käristys.

Tarjoile perinteisesti suolakurkkujen ja puolukkasurvoksen sekä perunamuusin kera!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)