Tähteä viidestä
(0 arviota)
Kuumenna kasari keskilämmölle ja lisää voi sekä oliiviöljy. Kuullota sipulisilppua ja murskattuja valkosipulinkynsiä kunnes ne hieman pehmenevät ja aromit pääsevät valloilleen. Lisää vehnäjauhot koko ajan vispilällä sekoittaen. Varo ruskistamasta jauhoja liikaa (kullankeltainen väri on haluttu lopputulos tässä vaiheessa).
Kaada joukkoon täysmaito, parmesaani, hienonnettu basilika, suola sekä pippuri. Jatka kuumentamista koko ajan vispaten, kunnes kastike kuplii hieman ja on paksuuntunut sopivasti. Lisää tarvittaessa maitoa, mikäli seos on liian paksua.
Nosta kasari levyltä ja levitä kastike pizzapohjille pian valmistamisen jälkeen.
VINKKI: voit käyttää mozzarellaa parmesaanin tilalta, mutta muista sen olevan paksumpaa ja venyvämpää!
Testaa myös muita pizzakastikereseptejämme: