Kuivalihakeitto

Kuivalihakeitto

Kauppalista

  • 200-300 g kuivalihaa
  • 2 l vettä
  • 1 sipuli
  • 1 dl ohrasuurimoita
  • 6-8 perunaa
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Kuivalihakeitto

Mittaa vesi kattilaan ja liota kuivalihapaloja vedessä yön yli. Voit liottaa myös ohrasuurimoita erillisessä vesiastiassa, mutta se ei ole välttämätöntä.

Leikkaa lihat ohuiksi siivuiksi ja laita ne takaisin kattilaan. Keitä lihoja 1-2 tuntia keskilämmöllä ja kuori pinnalle muodostuva vaahto pois. Lisää joukkoon karkeasti silputtu sipuli, kuoritut ja pilkotut perunat sekä ohrasuurimot.

Keitä vielä niin kauan, että perunat ja ohrasuurimot kypsyvät. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Kuivalihakeitto on parhaimmillaan tuoreen rieskan kanssa!

VINKKI: Kuivalihan valmistat tällä ohjeella.

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)