Kylmäsavupizza

Kylmäsavupizza

Kauppalista

0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Kylmäsavupizza

Rönkä kylmäsavutuotteet ovat sopivan voimakkaan savuisia, mukavan meheitä ja passelin suolaisia paitsi leivälle, myös pizzan päälle. Pellillinen maukasta kylmäsavupizzaa on omiaan perheen elokuvailtaan, kavereiden illanistujaisiin tai pieniksi paloiksi leikattuna ja asianmukaisesti koristeltuna vaikkapa juhlapöydän napostelupaloiksi!

Tutustu savustettujen jalosteidemme valikoimaan ja kokeile myös muita savustettuja tuotteita, kuten Rönkä Poron tai Naudan kylmäsavurouheeseen, joilla saat pikantin säväyksen ruokaan kuin ruokaa.

Valmistusohje:

Valmista pizzataikina ja pizzakastike ohjeiden mukaan. Pyörittele taikinasta valmiit pizzapohjat ja levitä niille kastiketta. Jatka täyttämistä seuraavassa järjestyksessä:

Ripottele pohjalle ensin hieman mozzarellaraastetta. Lisää punasipulirenkaat sekä kapriksia maun mukaan. Leikkaa briestä pieniä nokareita ja lisää niitäkin pizzan päälle sinne tänne.

Paista uunissa kuuman pellin tai pizzakiven tai -teräksen päällä kunnes pohja paistuu ja juusto ruskistuu pinnalta. Pizzan paistuessa voit leikata kylmäsavulihasta hyvin ohuita suikaleita, jotka ripottelet juuri uunista tulleen pizzan päälle. Kylmäsavupaistia ei kannata lisätä pizzaan ennen paistamista, jotta se pysyy mehukkaana, pehmeänä ja maukkaana.

Pehmeä brie, voimakkaat kaprikset ja vivahteikas kylmäsavupaisti ovat yhdessä suorastaan syntisen hyvä yhdistelmä!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)