Savunautapizza - Rönkä - maussa on sen voima

Savunautapizza

Savunautapizza

Kauppalista

Pohja

Kastike

Täyte

  • n. 100 g Rönkä Savunauta Sisäpaistista
  • 1 dl pikkelöityä punasipulia
  • 1 dl raastettua parmesaania
  • 2 dl raastettua mozzarellaa
  • Rucolaa
  • Halkaistuja kirsikkatomaatteja
  • Balsamicokastiketta
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Savunautapizza

Valmista pizzataikina sekä -kastike ohjeen mukaan (pääset suoraan ohjeeseen klikkaamalla linkkejä). Levitä kastike pizzapohjille ja esilämmitä uuni 250°C asteeseen. Jos haluat pizzapohjasta rapeamman, esilämmitä myös uunipelti. Vielä paremman tuloksen saat käyttämällä pizzakiveä!

Levitä parmesaani- ja mozzarellaraaste kastikkeen päälle ja sen päälle savunautasiivuja pitkinä suikaleina. Lisää puolitetut kirsikkatomaatit. Laita pizza uuniin ja paista n. 10 minuuttia.

Ota pizza uunista ja laita kuuman pizzan päälle marinoitua punasipulia, rucolaa sekä balsamicokastiketta. Leikkaa paloiksi ja tarjoile heti!

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.