Jauhelihatacot

Jauhelihatacot

Kauppalista

  • 400 g Rönkä Nautajauheliha 10%
  • 1 tl juustokuminaa
  • 1 tl savupaprikaa
  • ½ tl cayennepippuria
  • 1 tl suolaa
  • Rouhittua mustapippuria
  • Öljyä
  • Pico de galloa
  • Tacokuoria tai tortillalevyjä
  • Kevätsipulia renkaina
  • Avokadokuutioita
  • Tuoretta korianteria
  • Raastettua cheddaria
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Jauhelihatacot

Valmistele pico de gallo tällä reseptillä etukäteen.

Ruskista jauheliha öljyssä ja lisää juustokumina, savupaprika, cayennepippuri, suola ja mustapippuri. Kun liha on ruskistunut, pienennä lämpöä ja jatka hidasta hauduttamista kunnes olet valmistellut muut lisukkeet.

Lämmitä tacokuoret tai tortillat uunissa tai mikrossa. Halkaise avokado, poista kivi ja kaavi hedelmäliha kuoresta lusikalla. Pilko avokado kuutioiksi ja leikkaa kevätsipulista ohuita renkaita. Silppua myös tuoretta korianteria lisukkeeksi.

Nosta lämpimät tacot tai tortillat sekä höyryävä jauhelihatäyte pöytään muiden lisukkeiden kera ja tarjoa pöytäseurueelle maistuva ateria helposti ja nopeasti!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)