Tähteä viidestä
(0 arviota)
Halkaise myskikurpitsa, sivele pintaan öljyä ja paahda puolikkaita uunissa 225°C asteessa n. 30 minuuttia tai kunnes hedelmäliha on pehmeää.
Ruskista sillä välin jauheliha isossa paistokasarissa öljyssä. Lisää ruskistuksen loppuvaiheessa silputtu sipuli, murskatut valkosipulinkynnet, pilkottu paprika, silputut chilit sekä suola ja pippuri.
Lisää joukkoon pavut, tomaattimurska, lihaliemi ja kuivamausteet. Kaavi paahdetuista kurpitsoista hedelmäliha chilin joukkoon ja kuumenna kuplivaksi. Hauduta hiljalleen 1-2 tunnin ajan (mitä pidempään, sitä täyteläisempi maku ja pehmeämpi koostumus) välillä sekoittaen.
Kun chili on hautunut tarpeeksi, silppua joukkoon tuoretta korianteria. Tarjoile riisin tai tuoreen leivän kera!