Tähteä viidestä
(0 arviota)
Keitä pasta ohjeen mukaan suolavedessä. Veden ja pastan valmistumista odotellessa valmista kastike:
Kuumenna oliiviöljy paistinpannulla ja ruskista lihasuikaleet nopeasti. Älä paista liian pitkään, suikaleet saavat jäädä sisältä punertaviksi. Nosta ruskistetut lihat lautaselle, pienennä pannun lämpötilaa ja lisää vielä tilkka oliiviöljyä pannulle. Puolita punasipuli ja leikkaa siitä ohuita puolirenkaita ja kuullota ne pannulla. Lisää sitten hienonnetut valkosipulinkynnet ja chili ilman siemeniä. Kuullota vielä pari minuuttia.
Kaada säilyketomaatit pannulle ja kuumenna, kunnes kastike on kuplivaa. Voit samalla painella tomaatteja pienemmiksi paistolastalla. Anna kiehua hiljalleen n. 5 minuuttia kunnes kastike saostuu hieman.
Kun pasta on kypsää, pienennä levyä matalalle lämmölle, valuta pasta lävikössä ja laita se sitten takaisin kattilaan kastikkeen, lihasuikaleiden ja babypinaatin kanssa. Laita kattila levylle ja kääntele pasta kastikkeen kanssa sekaisin niin, että ruoka on höyryävän kuumaa.
Tarjoile parmesanin ja tuoreen leivän kera!