Hirviburgeri - Rönkä - maussa on sen voima

Hirviburgeri

Hirviburgeri

Kauppalista

  • 300 g Rönkä Hirvijauhelihaa
  • 1 pieni sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 6 siivua savujuustoa
  • 3 briossisämpylää
  • Jäävuorisalaattia
  • Ketsuppia
  • Dijonsinappia
  • Pikkelöityä punasipulia
  • Maustekurkkuviipaleita
  • Öljyä
  • Suolaa
  • Pippuria
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Hirviburgeri

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet hienoksi silpuksi ja kuullota ne pannulla pehmeiksi. Sekoita kuullotetut sipulit suolan ja pippurin kera jauhelihan sekaan burgeritaikinaksi. Muotoile taikinasta kolme isoa pihviä.

Ruskista pihvit molemmilta puolilta joko pannulla tai grillissä. Kun olet kääntänyt pihvit, asettele jokaiselle pihville savujuustosiivut ja anna sen sulaa pihvin pinnalle. Nosta hetkeksi lepäämään ja odottamaan burgereiden kasaamista.

Käytä halkaistut briossisämpylät pannulla tai paahda ne uunissa hieman kullanruskeiksi. Levitä puolikkaille ketsuppia, sinappia, jäävuorisalaattia, maustekurkkuviipaleita ja pikkelöityä punasipulia. Nosta pihvit sämpylöiden päälle ja laita kansi kruunuksi koristamaan herkullisia hirviburgereita!

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.