Patonki grillatulla lihalla - Rönkä - maussa on sen voima

Patonki grillatulla lihalla

Patonki grillatulla lihalla

Kauppalista

0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Patonki grillatulla lihalla

Valmista BBQ-kastike ja pikkelöity punasipuli etukäteen, sillä patongit valmistuvat todella nopeasti.

Kuumenna grilli kuumaksi ja pyyhi pihvien pinta kuivaksi. Grillaa pihvit suoralla lämmöllä nopeasti molemmilta puolilta, n. minuutti per puoli. Nosta pihvit leikkuulaudalle vetäytymään hetkeksi ja halkaise sillä välin patongit sekä valmistele kasvikset.

Leikkaa lehtipihvit n. 1½ cm leveiksi suikaleiksi ja laita suikaleet kulhoon. Lisää joukkoon 3-4 rkl BBQ-kastiketta ja sekoita.

Voitele patongit sinapilla. Asettele patonkeihin jääsalaattia ja tomaattisiivuja. Nosta kasvisten päälle runsaasti lämpimiä lihasuikaleita, peitä cheddarilla ja lisää pikkelöityä punasipulia. Laita patonkeihin kannet päälle, leikkaa halutessasi kahtia ja nauti joko retkieväänä tai saman tien lihan ollessa vielä lämmintä. Herkullista!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)