Poron ulkofilepihvi grillissä

Poron ulkofilepihvi grillissä

Kauppalista

  • 2 kpl Rönkä Poron ulkofilepihvi
  • Suolaa
  • Mustapippuria
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Poron ulkofilepihvi grillissä

Poista poron ulkofilepihvit pakkauksista ja kuivaa lihojen pinnat. Hiero pintaan kunnolla suolaa ja mustapippuria ja jätä lepäämään siksi aikaa kun valmistelet grillin.

Kuumenna hiili- tai kaasugrilli kunnolla kuumaksi. Jos käytät hiiligrilliä, nosta ritilä kuumien hiilien yläpuolelle hyvissä ajoin, jotta ritilä ehtii kuumentua kunnolla ja saat lihaan kauniin paistokuvion.

Nosta lihat suoralle lämmölle ja grillaa kansi avoinna n. 1-2 minuuttia per puoli. On tärkeää, että lämpö on riittävän korkea, jotta lihaan tulee kauniin ruskea pinta. Voit halutessasi heittää hiilien päälle pari savustuslastua, mutta tarkoituksena ei ole silti varsinaisesti savustaa poron ulkofilepihvejä.

Nosta lihat hetkeksi lepäämään folion sisälle ennen siivuttamista.

Valmista upeiden ulkofilepihvien lisukkeeksi maukas ja täyteläinen kastike, kuten tämä kantarellikastike, sekä puikulaperunoista valmistetut lohkopotut.

Reseptiin liittyvät tuotteet

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)