Tähteä viidestä
(0 arviota)
Aloita ruskistamalla Aito poronkäristys pannulla reilussa voissa. Mausta suolalla ja lisää vettä vain jos käristys näyttää kuivuvan. Anna poronkäristyksen muhia pienellä lämmöllä 1-2 tuntia, tai ainakin sen aikaa kun valmistelet muut pizzan osat. Lämmitä myös uuni 225°C asteeseen.
Kauli pizzataikinasta ohuet pohjat ja levitä niille viiden tähden pizzakastiketta. Ripottele kastikkeen päälle hieman parmesania sekä mozzarellaraastetta. Levitä seuraavaksi käristyslihat maun mukaan. Lisää viimeiseksi sinihomejuustoa ja paista pizzaa uunissa 15-20 minuuttia. Kun otat pizzan uunista, lisää päälle vielä pikkelöityä punasipulia sekä rucolaa.
Tarjoile heti ja nauti esimerkiksi tumman oluen kera!