Naudan paahtopaisti

Naudan paahtopaisti

Kauppalista

0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Naudan paahtopaisti

Nosta liha huoneenlämpöön n. puoli tuntia ennen valmistusta. Esilämmitä uuni n. 160°C asteeseen.

Laita liha uunivuokaan, työnnä paistomittari lihan keskelle ja kypsennä uunin keskitasolla 1 tunti/kg (voit helposti tarkistaa painon pakkauksesta). Kun liha on 60°C -asteista, nosta se uunista ja laita paisti lepäämään sillä välin kun valmistat kastikkeen.

Lorauta uunivuokaan tilkka vettä ja raavi kaikki paistoliemi vuoasta esim. paistolastan avulla niin, että maut irtoavat veteen. Kaada vesi kasariin, lisää kerma ja kiehauta koko ajan sekoittaen, kunnes kastike paksuuntuu hieman. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa hieman suolaa ja pippuria.

Leikkaa paistista ohuita siivuja, asettele ne tarjoiluvadille ja kaada kastike lihan päälle. Koristele tuoreilla yrteillä.

VINKKI: kokeile myös Naudan paahtopaistia grillissä, Sous vide -paahtopaistia ja lue vinkkisivumme artikkeli Naudan paahtopaistista!

Reseptiin liittyvät tuotteet

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)