Tähteä viidestä
(0 arviota)
Leikkaa naudan paahtopaistista mahdolliset kalvot pois huolellisesti. Sekoita kuivat aineet keskenään makumieltymysten mukaan. Hiero mausteseosta runsaasti lihan pintaan ja laita paahtopaisti vakuumipussiin. Lisää lihan molemmille puolille pienet nokareet voita ja vakumoi paisti.
Aseta sous vide -sirkulaattorin lämpötila 55-57°C asteeseen (130-134°F) ja upota vakumoitu paisti vesihauteeseen. Kypsennä hauteessa 24-36 tuntia.
Kun liha on kypsynyt vesihauteessa riittävän pitkään, valmistele loppukäsittely. Kuumenna grilli hieman keskilämpöä kuumemmaksi tai käytä valurautapannua ja reilusti voita.
Kaada pussista lihaliemi erilliseen kulhoon tai kasariin ja valmista siitä suurustamalla kastike paahtopaistille. Kypsennä paistin pinta kauttaaltaan joko grillin suoralla lämmöllä (valele välillä voisulalla) tai valurautapannulla.
Siivuta paisti valmiiksi ja tarjoile esimerkiksi uunilohkoperunoiden ja juuri valmistamasi kastikkeen kanssa!
VINKKI: kokeile myös Naudan paahtopaistia uunissa, Naudan paahtopaistia grillissä ja tutustu vinkkisivuumme paahtopaistin kypsentämisestä.