Naudan paahtopaisti grillissä - Rönkä - maussa on sen voima

Naudan paahtopaisti grillissä

Naudan paahtopaisti grillissä

Kauppalista

  • n. 1 kg Rönkä Naudan paahtopaisti
  • 2 rkl öljyä
  • 2 tl rosmariinia
  • 2 tl suolaa
  • 1 tl rouhittua mustapippuria
  • 2 valkosipulinkynttä murskattuna
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Naudan paahtopaisti grillissä

Laita öljy, mausteet ja murskatut valkosipulinkynnet mortteliin ja sekoittele voimakkaasti tahnamaiseksi seokseksi. Hiero mausteseos lihan pintaan ja laita liha jääkaappiin marinoitumaan 24 tunniksi.

Lämmitä grilli kuumaksi (n. 225°C) ja kasaa hiiligrillissä hiilet toiseen reunaan. Kaasugrillissä sytytä vain toisen puolen polttimet.

Nosta liha grilliin ja ruskista pinta hiilien tai polttimien päällä kauttaaltaan. Kun olet ruskistanut lihan joka puolelta, siirrä se grillin toiseen laitaan, työnnä paistomittari paistin paksuimpaan kohtaan ja sulje grillin kansi. Käännä paistia ajoittain ja jatka kypsentämistä n. tunnin ajan tai kunnes lämpömittari näyttää 60°C astetta.

Nosta paisti leikkuulaudalle lepäämään n. 5-10 minuutiksi, jonka jälkeen leikkaa siitä ohuita siivuja. Takaamme, että upea savuaromi saa veden herahtamaan kielellesi!

Kokeile myös muita herkullisia paistireseptejämme, kuten tämä Naudan paahtopaisti tai Piparjuuripaisti!

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.