Poron sisäpaisti sous vide

Poron sisäpaisti sous vide

Kauppalista

  • 1 kpl Rönkä Poron sisäpaisti (n. 500 g)
  • Kourallinen timjaminoksia
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • Ripaus valkopippuria
  • Voita
0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Poron sisäpaisti sous vide

Poista poron sisäpaisti pakkauksesta ja kuivaa lihan pinta. Mausta poron sisäpaisti suolalla, musta- ja valkopippurilla ja sujauta paisti vakuumipussiin. Laita sisäpaistin molemmille puolille muutama tuore timjaminoksa antamaan hieman makua. Vakumoi paisti ja kypsennä sous vide -vesihauteessa 52-54°C asteessa kahden tunnin ajan.

Poron sisäpaistin kypsyessä voit valmistella lisukkeet, kuten kastikkeen ja perunat:

Kun sisäpaisti on kypsynyt vesihauteessa kaksi tuntia, ota liha pois vakuumista, kuivaa sen pinta uudelleen ja kuumenna paistinpannu hyvin kuumaksi. Lisää pannulle reilu nokare voita ja ruskista sisäpaistin pinnat nopeasti joka puolelta.

Anna lihan levätä ruskistamisen jälkeen leikkuulaudalla parin minuutin ajan, jolloin ehdit hyvin annostella perunat ja kastikkeen lautasille. Leikkaa sitten poron sisäpaistista ohuita siivuja, jotka voit asetella kastikkeen päälle kauniisti.

Näin upean aterian kanssa suosittelemme ehdottomasti täyteläistä punaviiniä!

Reseptiin liittyvät tuotteet

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)