Air fryer -burger

Air fryer -burger

Kauppalista

0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Air fryer -burger

Air fryerit yleistyvät kodeissa kovaa vauhtia, eikä ihmekään. Niiden avulla on helppo valmistaa monipuolisia ruokia (eikä pelkkiä ranskanperunoita) ja esimerkiksi hampurilaispihvit tai wingsit paistuvat sisältä mehukkaiksi ja pinnaltaan upean ruskistuneiksi varsin vaivattomasti.

Air fryer -burgerit syntyvät niin nopeasti, että ne ehtii hyvin valmistaa ja nauttia puolen tunnin lounastauon aikana. Etätyöläisen arki maistuu joskus aika maukkaalta! Rönkä Burger grillipihvit onkin suunniteltu juuri sopivan paksuiksi, jotta niiden sisus jää mehukkaan pinkiksi kun pinta ruskistuu houkuttelevasti.

Valmistusohje:

Valmista etukäteen hampurilaissämpylät sekä pikkelöity punasipuli. Näidenkin herkkujen reseptit löydät verkkosivuiltamme klikkaamalla reseptin linkkiä ainesosaluettelosta. Voit myös käyttää valmiita hampurilaissämpylöitä (suosittelemme briossisämpylöitä).

Aseta air fryerin lämpötila 200°C asteeseen ja paista pihvejä ensin 4 minuuttia, käännä ne ja paista vielä toiset 4 minuuttia. Kun otat kuumat pihvit air fryerista, laita niiden päälle heti siivut Monterey Jack -juustoa.

Paahda sämpylät uunissa tai leivänpaahtimessa kevyesti ja levitä pohjalle ketsuppia. Asettele päälle jääsalaattia, pikkelöityä punasipulia sekä kuumat pihvit. Nosta pihvien päälle paksuja tomaattiviipaleita ja levitä kansien leikkuupintaan sinappia. Kansi päälle, burgerit pöytään ja ruokailijat herkuttelemaan!

Reseptiin liittyvät tuotteet

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)