Aina ei tee mieli viettää tuntikausia keittiössä kun parempaakin tekemistä olisi. Silloin ratkaisu löytyy näistä nopeista ja helpoista resepteistä, joissa ei kuitenkaan tingitä mausta tai terveellisyydestä!
Vaikka kuinka viihtyisit keittiössä loihtimassa toinen toistaan viimeistellympiä aterioita itsellesi ja perheellesi, aina aika ei riitä hienontamiseen, hauduttamiseen ja marinointiin. Silloin tarvitaan nopeita ja helppoja reseptejä, mutta mahdollisimman vähillä lisäaineilla. Me Rönkällä ymmärrämme tämän hyvin yleisen tarpeen, minkä vuoksi olemme kehittäneet toinen toistaan innovatiivisempia ja helpompia tuotteita asiakkaidemme arjen helpottamiseksi.
Katso alta nopeimmat reseptit aika-arviolla ja helpota vaikka koko viikon ruokahuoltoa yhdellä kauppareissulla!
Rönkä Heti valmis Naudanlihakastike on uskomattoman helppo ja herkullinen tuote, jossa ei ole lainkaan lisäaineita. 700 g:n pakkauksesta valmistat useammalle ihmiselle maistuvan kastikkeen perunoiden, riisin tai pastan kumppaniksi. Avaa pakkaus, kaada kastike pannulle tai kasariin, kuumenna ja tarjoile! Perunoiden keittämiseen kuluvaa aikaa ei ole otettu huomioon, sillä lisukkeet voi valmistaa myös etukäteen.
Rönkä Heti valmis Karjalanpaisti on valtavan suosion saavuttanut tuote, joka on maukasta kotiruokaa ilman lisäaineita, valmiina pannulle. Sinun ei tarvitse ruskistaa mitään, vaan ainoastaan kiehauttaa Heti valmis Karjalanpaisti pannulla tai kasarissa, ja tarjoilla se keitettyjen perunoiden kanssa!
Pakkauksen ulkoasu on toki muuttunut, mutta itse tuotteeseen ei ole ollut tarvetta tehdä muutoksia, sillä tämä on vaan niin uskomattoman herkullista ja tasapainoista juuri tällaisenaan! Videolta voit katsoa mallia, kuinka kätevästä tuotteesta on kyse. Löydät Rönkä Heti valmis Karjalanpaistin kaupan valmisruokien osastolta!
Pasta carbonaran lappilainen serkku, jossa on vähemmän rasvaa kuin italialaisessa alkuperäisversiossa, sillä guanciale tai savukylki on korvattu Rönkä Poron kylmäsavurouheella. Makua puolestaan on vieläkin runsaammin, eikä tähän klassikkoon tarvitse tuhlata isommin aikaa eikä astioita! Säästät siis aikaa myös tiskien muodossa, mutta lopputulos on ravintolatason annos alle puolessa tunnissa.
Katso Porocarbonaran resepti täältä.
Poronkäristyksen aikaa vievin osuus on käristyksen vuoleminen kohmeisesta tai jopa jäisestä poron paistista. Kun tämä vaihe on tehty valmiiksi ja edessäsi on paistovalmis käristys, joka kaipaa vain mausteet ja perunamuusin, herkullisen käristyksen valmistukseen ei kulu paljon aikaa.
Aidon Poronkäristyksen kanssa kuuluu tietysti nauttia Lapin puikuloista valmistettu perunamuusi sekä puolukkasurvos. Koko reseptin löydät täältä.
Wokit ovat erittäin nopeita ruokia, joiden perusperiaatteisiin kuuluu pikainen kypsennys erittäin korkealla lämmöllä, jolloin ohuet lihasuikaleet ruskistuvat mutta säilyvät silti mehukkaina, sekä kasvikset säilyttävät hieman purutuntumaa. Ruskistamisen aikana voit sekoitella kastikkeen valmiiksi. Sunnuntain nautawokin reseptin löydät täältä. Pilkkomalla kasvikset etukäteen vaikka edellisenä päivänä lyhennät reseptin valmistusaikaa entisestään!
Rönkä Nautalastu sopii paitsi wokkeihin, myös pastoihin, piirakoihin tai vaikka makaronilaatikkoon!
Rönkä Poron ja Naudan verilettutaikinat ovat pakastettuja tuotteita, jolloin niiden säilyvyys on erinomainen. Nyt on mahdollista valmistaa tuoreita, maukkaita, terveellisiä ja mehukkaita verilettuja todella helposti ja nopeasti: Sulata, ravista, paista.
Poron verilettujen reseptin löydät täältä.
Voit myös katsoa samaisen reseptin videolta, joka havainnollistaa Poron verilettutaikinan äärimmäisen helppouden.
Rönkä Naudan maksapihvitaikina on Poron verilettutaikinan tapaan pakastettu tuote, jossa ei ole yhden yhtä E-koodia. Pakastimessa pullo säilyy pitkään ja se on helppo napata edellisenä päivänä jääkaappiin sulamaan, jotta voit paistaa helpot ja herkulliset maksapihvit seuraavana päivänä. Kermaperunoiden valmistaminen vie enemmän aikaa, joten maksapihviburgerit ovat kiireisen kokin valinta!
Reseptivideoltamme voit katsoa samalla maistuvan majoneesin ohjeen. Eikä tietenkään unohdeta sitä karamellisoitua sipulia, joka kuuluu jauhemaksapihvien päälle kuin sinappi makkaralle!