Coleslaw burger

Coleslaw burger

Kauppalista

0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Coleslaw burger

Valmista sämpylät tämän ohjeen mukaan (tai osta kaupasta valmiita briossisämpylöitä, sillä ne ovat sopivan makeita).

Valmista myös coleslaw etukäteen, mielellään muutamaa tuntia tai jopa vuorokautta ennen burgereiden tekoa. Herkullisin coleslaw syntyy tällä reseptillä.

Nosta burgeripihvit huoneenlämpöön samalla kun lämmität kaasu- tai hiiligrilliä kuumaksi. Paista pihvit nopeasti suoralla lämmöllä molemmilta puolilta kuumalla ritilällä, jotta saat pihveihin kauniin raidoituksen. Kuumalla ritilällä liha ei myöskään tartu kiinni. Grillauksen lopuksi, asettele kuuman pihvin päälle paksu cheddarsiivu ja nosta pihvit lepäämään burgereiden kokoamiseksi.

Sipaise sämpylöiden alaosille makeaa sinappia, asettele päälle reilusti coleslawia, nosta pihvi juustoineen coleslaw-pedille ja peittele pihvi riittävällä määrällä jalapenoviipaleita. Levitä sämpylän kannen leikkuupintaan paprikamajoneesia ja aseta kansi koko komeuden päälle.

Hyvä burgeri ei tarvitse suurta määrää täytteitä, kunhan perusasiat on tehty hyvin ja kokonaisuus on tasapainoinen. Siksi suosittelemme niin sämpylöiden, majoneesin että coleslawin tekemistä itse!

Reseptiin liittyvät tuotteet

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)