Rönkä Herkkuburger - Rönkä - maussa on sen voima

Rönkä Herkkuburger

Rönkä Herkkuburger

Kauppalista

0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Rönkä Herkkuburger

Aloita täytteistä: siivuta mandoliinilla retiisiä, fenkolia ja tankoparsaa erittäin ohuiksi siivuiksi ja laita siivut versojen kanssa kylmään veteen odottamaan pihvien paistumista.

Sekoita sinappi sekä majoneesi keskenään ja laita seos myös odottelemaan pääraaka-ainetta.

Kuumenna pannu korkealle lämmölle, lisää öljyä ja ruskista pihvejä n. 2 minuuttia per puoli. Aloita sillä välin burgereiden kokoaminen. Levitä sämpylöiden pohjille reilusti sinappimajoneesia, valuta kasvikset ja sekoita niihin hieman balsamicokastiketta. Laita kasviksia runsaasti sämpylän pohjalle majoneesin päälle ja aseta seuraavaksi pihvit suoraan pannulta.

Pihvien päälle pikkelöityä punasipulia, kansi päälle ja herkuttelemaan!

VINKKI!

Pikkelöityjen punasipuleiden ohjeen löydät täältä. Balsamicokastikkeen puolestaan täältä.

Kokeile myös

Lihapullat ruotsalaisittain

Vaikka se on joskus vaikea myöntää itselleen. Mikään ei voita kunnon ruotsalaisten lihapullien makua.