Isänpäivämenu

Hemmottele isää koko päivän kokoisella menulla aina aamusta iltaan! Isänpäivämenu sisältää isänpäiväaamiaisen, pääruoan ja illan pikkusuolaiset.

Isänpäivän aamiainen aloittaa ihanan päivän

Päivällinen on isänpäivän kohokohta ja isien oman juhlapäivän kruunaa rauhallinen hetki sohvalla maukkaiden naposteltavien kera

Tie isien sydämiin käy vatsan kautta – siksi koostimmekin isien suosikkiresepteistä toimivan kokonaisuuden, joka ei silti vaadi hurjaa rehkimistä keittiössä, vaan aikaa jää hyvin vietettäväksi perheen kanssa. 

Benedictin munat ovat oiva startti päivään

Benedictin munien, eli Eggs Benedictin ja uppomunien varsinainen ero syntyy vasta hollandaisekastikkeella, mutta mikäli et halua valmistaa kastiketta itse, voit hyvin käyttää pussiversiota. Isälle maistuvat varmasti myös perinteiset uppomunat, eikä niiden valmistamista kannata pelätä lainkaan.

Katso Benedictin munien resepti täältä.

Tuhdin aamupalan ansiosta jaksaa hyvin päivälliseen asti

Isänpäivän päivällisen kuuluu olla runsas, joka sisältää tasapainoisen makumaailman kasviksia unohtamatta. Valikoimme tarkoituksella päivälliseen ruoat, jotka valmistuvat helposti ja joista osan voi valmistella etukäteen, kuten uuniperunoiden täytteen.

Valmista iltapalaksi näppärää sormiruokaa

Kukapa meistä ei rakastaisi pikkusuolaista naposteltavaa vaikkapa elokuvaa katsellessa? Flammkuchen on erinomainen valinta pizzan sijaan!

Katso Flammkuchenin resepti täältä.

Rönkä toivottaa oikein maukasta isänpäivää!