Monipuolinen Nautakäristys

Nautakäristyksestä saa paitsi sitä itse käristystä perunamuusin kumppaniksi, myös oivia wokkeja ja keittoja. Ohuet siivut sopivat loistavasti nopeaan, aasialaistyyliseen kypsennykseen.

Käytä Nautakäristystä myös aasialaisissa ruoissa

Aasialaiset wokit kypsennetään nopeasti korkeassa lämmössä, jolloin lihat leikataan usein hyvin ohuiksi siivuiksi. Nautakäristys sopii siksi erinomaisen hyvin nopeaan wokkiin, sillä sinun ei tarvitse siivuttaa lihoja erikseen, vaan voit vain lisätä mureat ja laadukkaat lihat kuumalle pannulle!

Härmäläisestä makaronilaatikosta vietnamilaiseen keittoon

Koska Nautakäristyksen maku on miedompi kuin Rönkä Poronkäristyksessä tai Hirvikäristyksessä, sopii se paremmin ruokiin, joissa on runsaasti muita makuja, tai koko perheen suosikkeihin, joita ei muutenkaan mausteta voimakkaasti. Tässä muutama poiminta:

Makaronilaatikko käristyksestä yllättää takuulla! Voit käyttää käristyksenä paitsi poroa, myös Rönkä Nautakäristystä tai Hirvikäristystä.

Sunnuntain nautawok on nimensä mukaisesti omiaan nautiskeluhetkiin. Nopeasti ruskistetut lihat, rouskuvat kasvikset, paistetut nuudelit – ja se jumalainen kastike. Kehotamme kokeilemaan!

Pho-keitto käristyksestä fuusioi perisuomalaisen käristyksen ja vietnamilaisen perinnekeiton. Toimii takuulla!

Härkäwok riisillä valmistuu niin ikään myös Nautakäristyksestä. Tässäkin nopea kypsennys on avainasemassa, aivan kuten täyteläinen, kiiltävä ja suolaisen makea kastikekin. Nam!