Parhaat Poron Kylmäsavurouhereseptit

Poron Kylmäsavurouhe on monipuolinen ja erittäin runsaan makuinen lisuke keittoihin, patoihin, laatikoihin ja myös kylmiin ruokiin, sillä se ei vaadi kypsentämistä. Vilkaise nämä herkkureseptit, joihin on kaikkiin käytetty Rönkä Poron Kylmäsavurouhetta!

Valmista herkkua sellaisenaan

Rönkä Poron Kylmäsavurouhe on valmista nautittavaksi ihan sellaisenaan, joten sitä on näppärä lisätä munakkaisiin, salaatteihin, kastikkeisiin tai lähes mihin tahansa, sillä se ei kaipaa erillistä kypsennystä. Juuri sopivasti savun makua, täsmälleen oikea suolapitoisuus ja passeli pehmeys – eipä savuporo juuri tämän paremmaksi voisi muuttua.

Kylmiä ja kuumia ruokia

Rönkä Poron Kylmäsavurouhe on sikäli erinomainen tuote, että se sopii suoraan pakkauksesta salaatteihin, leipien täytteeksi, kastikkeisiin tai käytännössä mihin tahansa ruokaan ilman esivalmistelua. Koska kylmäsavustus on kypsennysmuoto itsessään, poron kylmäsavurouhetta ei tarvitse enää kypsentää kun tuot pakkauksen kaupasta kotiin. Se kuitenkin kestää kuumentamista erinomaisesti ja antaa paljon makua kastikkeisiin, keittoihin tai patoihin hauduttamisen aikana.

Tässä muutamia suosikkejamme, joihin käytetään Poron Kylmäsavurouhetta, ole hyvä:

Munakokkeli kylmäsavurouheella aloittaa aamun tukevalla ja maukkaalla tavalla! Myös Savuporoskagen on omiaan paitsi luksusaamuihin, myös brunssille tai alkupaloiksi juhliin.

Savuporokiusauksella ruokit nälkäisen perheen pienellä vaivalla myös arjen kiireiden keskellä.

Juhliin sopii erinomaisesti savuporocharlotta, joka korvaa perinteisen voileipäkakun!

Blinit ja muurikkalätyt saavat herkullisen täytteen tästä suussa sulavasta reseptistä.

Grillikauden lähestyessä voit kokeilla savupororouhetta folioperunoihin ja herkkusienien täytteeksi! Eikä missään nimessä voida sivuuttaa Savuporoburgereita, joissa Poron Kylmäsavurouhe tuo upean vivahteen jauhelihapihveihin.

Naposteltavaa ja pikkusuolaista

Rönkä Poron Kylmäsavurouhe on erittäin aromikasta ja se sopii kuivalihan tavoin naposteltavaksi ja pikkusuolaiseksi suorastaan erinomaisesti. Kutsu kaverit katsomaan jalkapallo- tai jääkiekko-ottelua kotisohvalta ja asettele valmiiksi muutamia pieniä shottilaseja, joihin laitat valmiiksi Poron Kylmäsavurouhetta, ja näppärä napostelukuppi on sellaisenaan valmis! Kisastudioon sopivat hyvin myös pienet ruisnappiset, joihin riittää sipaisu piparjuurituorejuustoa ja poron kylmäsavupaistisiivu. Myös edellä mainittu kuivaliha on klassinen pikkusuolainen, joka maistuu varmasti.