Parhaat Poron Kylmäsavurouhereseptit - Rönkä - maussa on sen voima

Parhaat Poron Kylmäsavurouhereseptit

Poron Kylmäsavurouhe on monipuolinen ja erittäin runsaan makuinen lisuke keittoihin, patoihin, laatikoihin ja myös kylmiin ruokiin, sillä se ei vaadi kypsentämistä. Vilkaise nämä herkkureseptit, joihin on kaikkiin käytetty Rönkä Poron Kylmäsavurouhetta!

Valmista herkkua sellaisenaan

Rönkä Poron Kylmäsavurouhe on valmista nautittavaksi ihan sellaisenaan, joten sitä on näppärä lisätä munakkaisiin, salaatteihin, kastikkeisiin tai lähes mihin tahansa, sillä se ei kaipaa erillistä kypsennystä. Juuri sopivasti savun makua, täsmälleen oikea suolapitoisuus ja passeli pehmeys – eipä savuporo juuri tämän paremmaksi voisi muuttua.

Kylmiä ja kuumia ruokia

Tässä muutamia suosikkejamme, joihin käytetään Poron Kylmäsavurouhetta, ole hyvä:

Munakokkeli savuporolla aloittaa aamun tukevalla ja maukkaalla tavalla!

Savuporokiusauksella ruokit nälkäisen perheen pienellä vaivalla myös arjen kiireiden keskellä.

Juhliin sopii erinomaisesti savuporocharlotta, joka korvaa perinteisen voileipäkakun!

Blinit ja muurikkalätyt saavat herkullisen täytteen tästä suussa sulavasta reseptistä.

Grillikauden lähestyessä voit kokeilla savupororouhetta folioperunoihin ja herkkusienien täytteeksi!