Tapas

Tapas

Kauppalista

0

0

Tähteä viidestä

(0 arviota)

Anna arvio

Tapas

Tapaksista saat rentoja tai erityisen juhlavia muuttamalla paitsi esillepanoa, myös raaka-aineita. Jos lisäät joulun aikaan tapaksien joukkoon piparkakkuja sekä sinihomejuustoa, lisänä tarjoiltavaa glögiä unohtamatta, saat kesäisestä tapaslautasesta helposti talvisemman! Koska tapakset ovat pieniä naposteltavia, on runsas maku ja eri makujen yhdistelmät pääosassa. Siksi käytämmekin tapaksissamme kylmä- ja lämminsavustettuja leikkeleitä, joiden kanssa kovat ja pehmeät juustot keksien, dippien ja pataleivän kera muodostavat loputtoman makukavalkadin!

Valmista pataleipä, rapeat pannuperunat, helpot grillikasvikset ja paprikamajoneesi ohjeiden mukaan. Asettele tarjottimelle tai isolle puiselle leikkuulaudalle Rönkä leikkeleitä kauniina ruusukkeina, sekä juustot ja oliivit.

Tapakset nautitaan vapaamuotoisesti napostellen, mutta dippi kuten paprikamajoneesi kannattaa sijoittaa keskelle, jotta kaikki herkkusuut yltävät siihen. Voit vapaasti lisätä tapaslautaselle hedelmiä, pähkinöitä ja levitteitä tai tahnoja makusi mukaan!

Kokeile myös

Viiden tähden pizzakastike

Älä suotta käytä enää kaupan valmiita pizzakastikkeita! Tämä kastike valmistuu hetkessä ja maistuu uskomattoman hyvältä! Valmista pizzat vieraillesi ja tarkkaile, kuinka moni kysyy kastikkeen alkuperää ;)