Rönkä Naudan veri on monipuolinen raaka-aine palttuihin, lettuihin ja jopa jälkiruokiin. Tutustu näihin valikoituihin resepteihin ja löydä suosikkisi!
Mihin Rönkä Naudan veri soveltuu?
Perinteisiä veriruokia ovat verilätyt (tai veriletut, murrealueesta riippuen), veripalttu ja verimakkarat. Palttua puolestaan käytetään raaka-aineena useissa perinneruoissa, kuten rössypotussa.
Mutta soveltuupa veri jopa jälkiruokiin, kuten Sanguinaccio Dolceen!
Poimi tästä muutamat valikoidut reseptimme
Klikkaa reseptin nimeä niin pääset suoraan reseptiin!
Tervaporvarin verilätyt saavat pienen lisäsäväyksen tervaesanssista.
Rönkän veripalttu on varsin perinteinen ja maistuva veriruoka, jonka valmistaminen ei ole lainkaan vaikeaa.
Rössypottu maistuu myös Oulun ulkopuolella ja sen valmistamiseen vaaditaan veripalttua.
Italialainen erikoisuus Sanguinaccio Dolce on yllättävä, mutta erittäin toimiva jälkiruoka, jossa yhdistellään suklaata ja naudan verta.