Uudenvuoden parhaat herkut

Sivuillamme on vino pino erilaisia juhla-aterioita, käteviä herkkuja ja näppäriä naposteltavia. Koostimme omat suosikkimme listaksi uudenvuoden herkutteluita varten!

Uudenvuoden juhliin kuuluu lähes kaikissa maailman kulttuureissa herkullisten ruokien nauttiminen hyvässä seurassa. Sepä onkin meidänkin mielestämme paras tapa toivottaa alkava vuosi tervetulleeksi! Siksi koostimme omat suosikkimme resepteistämme, jotka sopivat loistavasti uudenvuoden herkkuhetkiin!

Chili dogit on helppo kasata jokaisen maun mukaan ja täytteen selkärangan, suussasulavan chili con carnen voi valmistaa vaikka edellisenä päivänä.

Fajitas naudan kielestä on erikoisempi herkku, mutta ah, niin ihanan runsaan makuista! Esikeitä naudan kieli ja anna jokaisen koota oma fajitaksensa.

Naposteltavat lihavartaat ovat oiva dipattava makupala, joka valmistuu grillin lisäksi vaikka pannulla, mikäli et halua sydäntalvella grilliä lämmitellä.

Karitsacarpaccio on hienostuneempi alkupala, joka sopii hyvän viinin kanssa illan ensimmäiseksi maisteluelämykseksi. Valmista se juuri ennen tarjoilua!

Khachapuri on luotu jaettavaksi, joten se sopii juhlapöydän keskipisteeksi iloisen rupattelun lomassa, täyttäen nälkäisemmänkin vieraan vatsan.

Pelmenit kannattaa valmistaa hyvissä ajoin, jopa useita päiviä ennen itse juhlia, sillä ne on kätevä pakastaa myöhempää käyttöä varten. Suosittelemme nopeaa ruskistusta pannulla keittämisen jälkeen!

Baba ganoush on naposteltavien lihavartaiden kanssa suorastaan täydellinen makupari, mutta voit dipata siinä myös naan-leipää tai muuta tuoretta ja maistuvaa leipää, tai vaikka kasviksia!

Mitä olisivat juhlat ilman ihanaa guacamolea? Chili dogien päälle, fajitaksien väliin, dippikastikkeeksi – ei ole montaa asiaa mihin tämä avokadoherkku ei sopisi!

Hyvää uuttavuotta ja onnea vuodelle 2021!