Aito Poronkäristys

Aito Poronkäristys on helppo, nopea ja maukas ratkaisu Lapin makuja kaipaavalle. Paista käristyslihat nopeasti pannulla ja valmista sen jälkeen haluamasi herkkuateria käden käänteessä!

Poronlihaa nautitaan useasti käristyksen muodossa, mutta mikään ei pakota rajaamaan poronlihan nauttimista perunamuusin rinnalla. Ohuiksi lastuiksi vuoltu Rönkä Aito Poronkäristys on paljon muutakin kuin se tuttu lautasellinen poronkäristystä maukkaassa liemessä, kuten alla olevat reseptimmekin osoittavat. Wokit, piirakat, pizzat ja voileivät ovat kaikki kiitollisia laadukkaasta, nopeasti ruskistettavasta ja mehukkaasta poronlihasta! Lisää siis poroa ruokalistallesi näillä monipuolisilla resepteillä.

Aito Poronkäristys ei juuri muuta kaipaa (välttämättä)

Kuten varmaan jo tiedätkin, on vaikea päihittää mureaa, mehukasta ja täyteläistä, puhtaista raaka-aineista valmistettua perinteistä käristystä. Ei ole tarkoituskaan, mutta tässä muutamia vaihtoehtoja sen takuuvarman herkkureseptin rinnalle:

Katso myös muut käristysreseptimme kirjoittamalla hakukenttään "käristys". Voit hyvin testata Rönkä Hirvikäristystä tai Nautakäristystä samoihin resepteihin ja vertailla makuja keskenään!

Katso videolta, kuinka valmistetaan herkulliset käristys-baot, eli höyrysämpylät!

Rönkä käristystuotteet sopivat erinomaisesti myös wokkeihin, sillä niissäkin kaiken keskiössä on ohuesti viipaloitu liha, joka kypsyy nopeasti. Kypsennä vain käristys etukäteen ja lisää se lopuksi nuudeleiden joukkoon!