Aito Poronpaistikäristys

Rönkä Aito Poronpaistikäristys tuo Lapin lautasellesi, puhtaimmassa mahdollisessa muodossa. Näin herkullisesta raaka-aineesta ei voi saada aikaan muuta kuin upeita makumuistoja!

Poronlihan suosio ei ole laskenut vuosien varrella lainkaan, vaan sen arvostus nousee kaiken aikaa puhtautensa ja maukkautensa ansiosta. Vähärasvainen poronliha sopii täydellisesti ravintoarvoja seuraavien ruokavalioon, olitpa sitten urheilija tai muuten vähärasvaisempaa ruokavaliota noudattava. Poronlihan maku on selkeästi tunnistettava, sillä se ei ole yhtä voimakkaan makuista kuin vaikkapa riista, mutta selvästi metsäisempää kuin vaikkapa naudanliha. Koska poronliha on useimmille meistä tutuinta käristyksen muodossa, Rönkä Aito Poronpaistikäristys on aina varma valinta!

Rönkä Aito Poronpaistikäristys taipuu moneen!

Vaikka käristys sellaisenaan onkin maailman parhaimpia ruokia, Aito Poronpaistikäristys toimii silti monissa muissakin resepteissä, joista tässä muutamia kokeiltavaksi. Katso videolta ohje Rönkä Poronpaistikäristyksen hyödyntämiseksi pitaleipien täytteenä!

Katso myös muut käristysreseptimme kirjoittamalla hakukenttään "käristys". Vaikeinta on valita, mitä seuraavaksi kokeilisit!